ads by nuffnang

Join The Best Followers

Thursday, August 18, 2011

Segmen Sensasi - (GAMBAR) Bila Lisa Surihani dan Shaheizy Sam BerkahwinTahniah Aku ucapkan buat pasangan aktor dan aktres popular yang telah melangsungkan perkahwinan secara senyap-senyap TAPI main-main jer la. Scene perkahwinan Lisa Surihani dan Shaheizy Sam dilakonkan oleh mereka boleh anda lihat dalam filem terbaru terbitan Skop Production bertajuk Saya Amat Mencintaimu (SAM).

Saya Amat Mencintaimu (SAM) mendapat sentuhan pengarah muda, Syafiq Yusof (anak Datuk Yusuf Haslam) yang berumur 18 tahun dan membariskan bintang-bintang hebat seperti Lisa Surihani, Shaheizy Sam, Azad Jazmin, Syamsul Yusof, Neelofa dan ramai lagi.

Syafiq Yusof sebelum ini pernah menghasilkan beberapa filem pendek selain mengarahkan drama bersiri Gerak Khas. Syafiq juga banyak mendalami teknik CGI untuk memberikan kesan khas kepada filem.

Filem Saya Amat Mencintaimu (SAM) yang lebih kepada komedi dan romantik langsung tidak menarik minat Syamsul yang lebih meminati filem dengan genre aksi, justeru filem itu diberikan kepada adiknya sebagai percubaan pertama adiknya dalam mengarah filem.

Klik LIKE sekali Ok...TQ.

Sumber: (GAMBAR) Bila Lisa Surihani dan Shaheizy Sam Berkahwin — LimauAis

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...