ads by nuffnang

Join The Best Followers

Wednesday, October 3, 2012

"Safety Baby Gate" untuk menghalang Haziq masuk ke Dapur

Baru pulang dari Tesco g beli "Safety Baby Gate" nak pasang pada bahagian nak masuk ruang dapur. Haziq ni asyik duk g dapur buka peti ais jerrrrr......1 hari lebih 10 x , lama-lama rosak laaa peti ais tu,dari kena beli peti ais baru baik beli Gate yang harga seratus lebih nieee....

Bagus jugak beli Gate ni bagi yang ada anak anak kecil, Dapur adalah salah 1 tempat didalam rumah yang merbahaya untuk anak kecil yang belum memahami apa apa lagi....didapur ada air panas,minyak panas,pingan mangkuk,cawan kaca dan macam macam lagi yang boleh merbahayakan anak anak kita. Jadi lebih baik mencegah sebelum kena, dah kena baru nak cari cara halang anak anak dari perkara yang merbahayakan mereka,waktu tu dah terlambat.


  1. The burden with the machines devoid of weights is 337 lbs.

    My weblog; cheap dumbbell sets

  2. Calisthenics (work outs utilizing your own overall body fat)
    in my opinion receives forgotten in regards to its success
    at making muscles.

    Feel free to visit my web blog; discount fitness equipment

  3. The result of those merged activities is usually a simpler exercise.

    Here is my page; bowflex selecttech 552

  4. A health and fitness center can be a wonderful idea
    - all that machines, all these properly trained instructors,
    everything assistance.

    Here is my web-site ... hex dumbbells cheap

  5. That is a terrific economical work out equipment for many folks who would like to
    make their energy and cardiovascular endurance.

    Also visit my site

  6. When obtaining your own private dumbbell, be certain you pick
    out these the heaviest types you could easily carry.

    Have a look at my weblog ... free weights for sale

  7. Now when it arrives to coaching, traps usually respond very very well for most persons.

    Here is my blog Read This

  8. This is simply not an issue with Bowflex treadmill as they are easy
    to fold up.

    Here is my weblog: best adjustable weight dumbbells

  9. The factor would be that the things employed for planning
    the equipments might be of excellent high quality picked by you
    by itself.

    Here is my blog ::



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...