ads by nuffnang

Join The Best Followers

Tuesday, May 24, 2011

Peluang Anda Menjadi Bintang Sensasi Internet Bersama Dentyne

Salam semua... Khas untuk bro dan sis yang suka menyanyi! walaupun di bas stop, atau dalam bilik sendiri, inilah masanya untuk tunjukkan bakat anda yang sekangkang kera itu! Biar semua tau betapa merdu dan TERRARnya bakat anda yang ada. Dentyne ingin melihat bakat nyanyian anda yang tersembunyi dan tunjukkannya kepada jiran, pemandu bas, penjual ikan, Pak Cik Rahim, Angah Jantan serta entah siapa-siapa lagi yang berkaitan (termasuklah ahli keluarga terdekat).

Jadi pilih lagu anda sekarang, nyanyikan depan webcam dan uploadkan video anda ke laman web DENTYNE TERRAR-OKE dan anda mungkin menjadi sensasi internet terhebat!
apa yg anda perlukan adalah keyakinan diri, yakin yg suara anda setanding dengan penyanyi terkenal seperti YUNA, Ana Rafali dan banyak lagi yg bermula dengan memuat naik video mereka di YOU TUBE. Yakin Boleh Puyerr...


Lihat mereka yg telah menyertai!!!. Tidak salah mencuba, selagi kita tidak cuba ..kita tidak akan tahu kemampuan diri kita. Percaya pd Diri Sendiri, Percaya pd Kemampuan Diri Anda, Percaya yg anda tidak akan RUGI Mencuba... be CONFIDENCE!!!Cubalah mana tahu anda berjaya mendapatkan hadiah-hadiah dibawah:

5 Peserta final : iPhone 4 dengan RM300 talk time
Hadiah utama : RM15,000 tunai
Hadiah kedua: RM 7,000 tunai
Hadiah ketiga: RM 3,000 tunai
2 hadiah saguhati: RM1,000 tunai

ini Peluang anda untuk Menjadi Bintang Sensasi Internet!!! Klik link ini untuk sertai: DENTYNE

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...