ads by nuffnang

Join The Best Followers

Friday, January 18, 2013

HTC Butterfly dah tiba di Malaysia....Piiiweeeeettttt


Tahun 2013 akan jadi perang SmartPhones aku rasa, baru jer Samsung keluar Samsung Galaxy S3 Mini...ni HTC Corporation pula mengumumkan HTC Butterfly dah ready dipasaran, HTC Butterfly akan di operasikan dengan Android Jelly Bean yang terbaru pastu buh pulak skrin penuh 5-inci HD dengan paparan penuh 1080p + HTC Sense ,memori sedia ada 16GB dan boleh ditambah dengan micro sd card sehingga 32GB.

HTC Butterfly ni menggunakan cip pemprosesan paling terkini dan paling laju yang dilancarkan di CES baru-baru ini iaitu quad-core 1.5GHz Qualcomm ® Snapdragon S4....laju ni kalau korang buka youtube di phone korang 10 saat,HTC Butterfly ni mau 2-3 saat jer, kamera bersaiz 8 megapiksel dengan auto fokus,LED flash dan sensor BSI (BSI ni aku tak tau,kena kaji dulu..teknologi baru kot), Kamera depan 2.1 megapiksel(1080p untuk video chat dgn awek, asyik awek jer cubalah video caht dgn mak kita pulak barulah anak mithali ish..ishh) sistem bunyi studio dengan Beats Audio dan bateri berkapasiti 2020mah . Harganya? RM2,299.

Cantik sungguh HTC Butterfly ni macam awek kt pasar malam tadi...perghhhh...mula laa tergugat keimanan...nak beli Note 2 ka? HTC Butterfly ka? Lol..... (^_^)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...