ads by nuffnang

Join The Best Followers

Friday, January 4, 2013

Angry Birds, Instagram, Facebook aplikasi 2012

Diam tak diam kita dah melangkah ketahun 2013, 2012 dah tinggal kenangan pahit dan manis kita disepanjang tahun itu. Kita kena renung balik , ingat semula tengok kat mana silap kita dan wat perubahan supaya hidup kita pada tahun 2013 ni lebih baik dari tahun 2012 yang lepas ... betul x? sebenarnya aku nak cite tentang aplikasi terbaik tahun 2012 yang lepas nie.
Kalau orang lelaki suka aplikasi seperti game lumba kereta, macam tu jugak dengan aplikasi hebat seperti angry birds, instagram, facebook menjadi aplikasi yang paling banyak dimuat turun pada tahun 2012. aplikasi dibuat seiring dengan teknologi smartphone yang semakin hebat dengan teknologi quad-core,amoled,prosesor yang tinggi dan sebagainya sekarang nie.

Youtube dan Angry Birds pulak menjadi antara aplikasi tiga paling utama setiap pengguna internet.

satu lagi yang famous sekarang aplikasi Draw Something bagi iPhone dan Android meraih populariti pantas selepas ia dilancarkan pada Februari dan menjadi aplikasi berbayar kedua paling banyak dimuat turun bagi Android dan peranti Apple.

setakat ini aku pun guna aplikasi yang percuma sahaja di Play Store, takdak duit nak beli yang berbayar lagi. apa pun teknologi ini kena pandai diadaptasi kepada kehidupan kita seharian supaya tidak mengabaikan insan-insan disekeliling kita mahupun diri kita sendiri. Renung-renungkan....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...